Eksternt finansierede projekter

Geodatastyrelsen deltager i forskellige eksternt finansierede projekter, f.eks. EU finansierede projekter.

Eksternt finansierede projekter har et stort potentiale, da det blandt andet åbner muligheder for at udforske og implementere nye teknologier, samarbejde med forskellige partnere, udvide kontorets horisonter samt skabe udvikling til gavn for at forbedre søkort.

Vi er altid interesserede i at samarbejde med partnere og undersøge nye projekter med et fokus på nye teknologier og løsninger til at forbedre søkort og maritim datainfrastruktur. Kontakt os gerne for relevante ideer.

Læs mere om vores igangværende projekter, i nedenstående liste:

Baltic Sea e-Nav

Projektet Baltic Sea e-Nav skaber den næste generation af navigationsprodukter og -tjenester, der er i overensstemmelse med den nye internationale S-100 standard. Dette gør det muligt for nationale myndigheder og andre maritime organisationer at understøtte en mere sikker og miljøeffektiv sejlads i Østersøen.

Læs mere

MobiSpaces

Geodatastyrelsen deltager i EU-projektet “MobiSpaces - New data for green mobility”, som er et 3-årigt EU Horizon Europe-projekt. Formålet med projektet er at levere en end-to-end mobilitetsbevidst og mobilitetsoptimeret datastyringsplatform.

Læs mere