Mød Morten

Morten er uddannet civilingeniør og sidder i vores IT-afdeling, hvor han hjælper os andre med opsætning og generelle problemer med vores generelle IT-systemer i dagligdagen. Det er også Morten, der sørger for at vi andre får besked, hvis der er bøvl med IT-systemerne, eller om der er vigtige opdateringer, vi andre skal sørge for at få installeret.

Det er også en del af Mortens portefølje at følge op på vores største IT-leverandørers leverancer, kvalitet og aftaler samt at controlle fakturagrundlaget fra leverandørerne og bidrage til korrekt kontering.

Tidligere har Morten arbejdet i den private sektor, men fik behov for at ”vende bøtten” og bruge sine erfaringer og kompetencer fra en anden vinkel – noget han fik mulighed for at gøre i Geodatastyrelsen.

Jeg får mere forskelligartede og uforudsigelige udfordringer i Geodatastyrelsen i forhold til mine tidligere ansættelser i det private, hvor jeg mere var placeret i afgrænsede/specialiserede områder.

Ved Geodatastyrelsen kan Morten også, som IT-generalist, komme til at arbejde med mange forskellige aspekter af IT, hvor han interesser og erfaringer kan bringes i spil.

Det er fedt med kollegaer fra mange forskellige faglige baggrunde, det giver mig mange spændende relationer og input, og alle, både ledelse og medarbejdere, møder hinanden ”i øjenhøjde”.

Og så synes Morten, at Geodatastyrelsen er et rigtig godt sted at arbejde, fordi

Geodatastyrelsen er det første sted jeg har været, hvor man ikke bare snakker om medarbejdertrivsel, men rent faktisk også gør noget ved det.