Eftertragtet havnekort tilbage på havnen

22-05-2024

Det populære Havnekort er netop kommet på gaden og rammer snart en lystbådehavn nær dig.

Aarøsund Lystbådehavn (Colourbox)

Igen i år udgiver Geodatastyrelsen i samarbejde med Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) og Stibo Complete A/S et havnekort. Havnekortet er blevet opdateret og indeholder nyttige oplysninger om lystbådehavne i Danmark.

Kortet indeholder desuden en række informative artikler, og alt i alt er kortet et nyttigt redskab til alle lystsejlere. Med det nye Havnekort i hånden, kan planlægningen af årets sommertogter i Danmark begynde.

Inspiration og hjælp
Som altid giver Havnekortet et fuldkomment og opdateret overblik over lystbådehavnene i Danmark. Det er noget, der kan være til både stor hjælp og kærkommen inspiration, når weekendturen eller sommerferien skal planlægges.

Udover kortet, kan du finde henvisninger til Geodatastyrelsens Havnelods og FLIDs havneguide, som begge to er meget nyttige sider at besøge, inden du anløber en havn.

Sikkerhed i fokus
Sikkerhed er som altid vigtig – ikke mindst til søs. Derfor er der igen i år fokus på sikkerheden til søs – du kan eksempelvis finde Søsportens Sikkerhedsråds sejlerquiz, ligesom Geodatastyrelsen bringer tre nyttige oplysninger, som er gode at kende, når du skal læse et søkort.

Hvert år distribueres disse populære kort til FLID's medlemshavne og til søkortforhandlere, hvor de kan afhentes kvit og frit.

 

Kontakt

Mikkel Brix Mørk
Stilling:Presseansvarlig
Telefon:72545338
Mobil:21997062