”Find Ejeren” er blevet forbedret

07-04-2022

Data fra Geodatastyrelsen bliver opdateret oftere i den nye version af den gratis app.

Den gratis app ”Find Ejeren”, der blev lanceret i efteråret 2021 har fået en overhaling. Det betyder, at den nu regelmæssigt opdateres med data fra Datafordeleren, så matrikelkortet oftere bliver opdateret.

Appen anvender blandt andet data fra Geodatastyrelsen til nemt at finde kontaktoplysninger på ejere, eller administratorer af ejendomme i hele Danmark. I mange situationer er det væsentligt at komme hurtigt i kontakt med en ejer af en ejendom, eksempelvis ved brand, oversvømmelse eller forurening, eller for at finde den retmæssige ejer af påkørt eller anskudt vildt.

Den nye app trækker data fra Datafordeleren til at finde ejer- og adresseoplysninger for et bestemt jordstykke, og herefter kan der via et link laves direkte opslag på krak.dk eller 118.dk, hvor de ønskede kontaktoplysninger vil fremgå.

Dette er endnu et eksempel på anvendelse af Geodatastyrelsens data til gavn for hele samfundet til lettere løsning af opgaver for både private og offentlige myndigheder. Data fra Matriklen, Ejerfortegnelsen og Ejendomsbeliggenhedsregistret er tilgængelige på Datafordeleren.

Du kan læse mere om ”Find Ejeren” på GeoInfos hjemmeside.

Kontakt:

Mikkel Mørk
Stilling:Kommunikationsansvarlig
Område:Geodatastyrelsen
Telefon:+4572545338