Mød Geodatastyrelsen til Karrieredage i Aalborg den 3. marts

27-02-2020

Kom til Karrieredagene i Gigantium og mød din måske kommende kollega i Geodatastyrelsen. Styrelsens kompetente medarbejdere står klar til en snak om arbejdet med bl.a. ejendomsregistrering og søkortlægning.

Vi glæder os til at møde dig
Geodatastyrelsen er del af Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet og er ansvarlig for Danmarks ejendomsregistrering og opmåling og kortlægning af farvandene omkring Danmark og Grønland. Vi er en ung og dynamisk styrelse, hvor der er masser af plads til, at du kan sætte dit faglige og sociale fingeraftryk. 
Vi glæder os til at møde dig på stand 64.

Som medarbejder i Geodatastyrelsen
Som medarbejder i Geodatastyrelsen bliver du del af et hold på ca. 120 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere fordelt på fire områder. Fagligt spænder arbejdspladsen bredt over bl.a. IT-arkitekter, landinspektører, kartografer, geologer, geografer, jurister, økonomer, kontoruddannede, servicemedarbejdere, studenter m.fl. Cirka 10 procent af styrelsens medarbejdere er internationale.

Læs om program, standplan, udstillere mv. for Karrieredage her (Geodatastyrelsen s. 80) her:


Faktaboks

  • Geodatastyrelsen er del af Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet og er ansvarlig for Danmarks ejendomsregistrering og opmåling og kortlægning af farvandene omkring Danmark og Grønland.
  • Karrieredagene bliver afholdt i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Første gang er i Gigantium i Aalborg den 3. marts 2020. Mød Geodatastyrelsen i stand 64.
  • Det er gratis at deltage for studerende og nyligt dimitterede inden for 5 år - for andre koster det en entrépris på 100 DKK.