Drag til Arktis på Kulturnatten

Publiceret 07-10-2015

Besøg Polar Basar og få en sanserejse mod nord, for store og små, om vores fremtid på denne jord. Det foregår i den store Rotunde på Øster Voldgade 10, som er inspireret af Christian den IV’ monumentalkirke Sankt Anna Rotunda.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet byder indenfor hos GEUS på Øster Voldgade 10, hvor du kan møde eksperterne fra Danmarks Meteorologiske Institut, Energistyrelsen, Geodatastyrelsen og GEUS og høre om ministeriets aktiviteter i Arktis og arbejde for samfundet.

Sted: GEUS, Øster Voldgade 10, 1350 København K

Tid: Fredag den 9. oktober fra Kl. 18:00 til 00:00

Bo i polarlejr, smag og føl på Grønland, og lyt til klimaet og isen der smelter. Vask guld i minegangen under Østervold, grav fossiler ud af jorden, få spændende mineraler med hjem, lyt til korsang, og lær hvordan du sorterer dit affald, som kan genbruges til nye produkter, eller som kan brændes og blive til el og fjernvarme.

undefined

Eller hvad med at prøve om du kan sejle en båd igennem grønlandsk fravand uden at støde på skær eller prøve kræfter med den berygtede Piteraq vind i Grønland. Og er det rigtigt, at Grønland og Danmark gør krav på Nordpolen?

Deltag i konkurrencer og vind præmier og spis grønlandsk inspireret mad til rimelige priser hos Frøken Smillas spisested.

Vel mødt!

Se Geodatastyrelsens program her: 

Se hele Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets program her:

Yderligere oplysninger
Kommunikationskonsulent Michael Borg Rasmussen tlf. +45 7254 5150 e-mail: mibra@gst.dk