Oplev Googles Ed Parsons på årets Kortforsyningsseminar via livestream

Publiceret 08-04-2014

Onsdag d. 9. april afholder Geodatastyrelsen Kortforsyningsseminar 2014. Har du ikke mulighed for at deltage i år, kan du i stedet følge med fra kontoret - eller sofaen - via livestream.

Ed Parsons er ansvarlig for Googles målsætning om at organisere verdens informationer ved hjælp af geografi. På Kortforsyningsseminaret vil han blandt andet fortælle om sit arbejde med at bruge geografiske data til at gøre produkter og tjenester, vi anvender på nettet, mere relevante og nyttige for enkeltpersonerne og virksomheder.

EdParsons

Foto fra www.edparsons.com

Vi kan også præsentere Anders Rhod Gregersen fra Vestas, der vil holde et oplæg om Firestorm-supercomputeren, big data og de nye forretningsmuligheder, der kan ligge i at samle på data.

Herudover kan man opleve Simon Bentholm fra KL7, som holder oplæg om data, innovation og kreativitet og Rikke Gram-Hansen fra Erhvervsstyrelsen, som fortæller om data på erhvervsområdet

Vi livestreamer onsdag d. 9. april kl. 9.00-15.00. Se livestream
OBS. Der har været lidt problemer i starten af livestreamingen, som er løst. Hvis du fortsat har problemer, så luk visningen af videoen ned og start den op igen ved at klikke på ovennævnte link.

Læs hele programmet.

Bemærk venligst; Teknologien, vi benytter, fungerer desværre ikke fra Mac. Vi beder i stedet Mac-brugere om at væbne sig med tålmodighed og se oplæggene senere på ugen, hvor vi lægger dem ud som video.